Hacka vitlöken och rödlök. Dela sedan zucchini och paprika i lagom trevliga bitar. Halvera tomaterna och grovhacka kålen. Dela även kronärtskockorna i mindre bitar. Häll av kikärterna och spola dem med kallt vatten.
Hetta upp en stor stekpanna och häll på olivoljan, lägg i rödlök och vitlök och låt steka i någon minut. Tillsätt matkornen.
Tillsätt sedan zucchini och paprika. Stek i ca 5-6 minuter eller tills allt känns klart men fortfarande lite krispighet kvar i grönsakerna. Blanda ner grönkål, kronärtskockor och kikärtor i pannan.
Lägg ricottan i en skål, riv över skalet från halva citronen. Häll i 1 msk olivolja, salta, peppra och vispa den sedan ordentligt.
Rör runt i pannan och tillsätt tomat, stek i 1 min till. Pressa över citronsaft. Ta pannan från värmen, riv över basilika och servera med ricottakrämen.