Hacka vitkålen fint och skiva salladslöken tunt. Blanda samman med fläskfärsen i en skål.
Rör samman smaksättningen av mandufyllningen genom att blanda soja, ingefära, vitlök, sesamolja, farinsocker och fisksås. Häll detta över färs- och kålblandningen och rör om till en fast smet.
Fyll gyozaplattorna med ca halv matsked av fyllningen. Fukta ena kanten med lite vatten och vik ihop plattorna som små halvmånar. Det är viktigt att det blir tätt så att inte fyllningen smiter ut. Om man vill kan man trycka till 5-6 veck i mitten eller pressa samman ändarna med varandra.
Stek i het traktörpanna utan att dumplingarna vidrör varandra, de kan då lätt fastna i varandra. Efter 1 minut, häll på ca 1 dl vatten, sänk värmen till medelvärme och låt ånga med locket på i ca 5 minuter. Lyft sedan på locket och låt all vätska avdunsta och stek vidare tills de fått gyllene färg och frasig yta undertill.
Blanda samman alla ingredienserna förutom sesamfröna och skivad salladslök till dippsåsen. Häll dippsåsen i fyra små skålar. Strössla sesamfrön och salladslök på toppen.
Servera rykande heta tillsammans med dippsåsen och machesalladen.