En onlinekurs med Paul Svensson
Har du fått ett presentkort? Lös in det här.
Populär present att ge bort!
Välkommen till kursen! I introduktionen berättar Paul vad du kommer att få lära dig under kursens gång och hur lektionerna är uppbyggda.
Paul berättar om sin gröna matfilosofi. Du får lära dig om hållbar njutning och att matlagning kan vara mer än fantastiska rätter - maten kan även göra gott för vår planet.
I lektionen hyllar Paul den mångsidiga potatisen. Han går igenom olika sorter och förklarar vikten av att använda rätt potatis vid rätt tillfälle. Och han lagar en fantastisk potatisrätt.
Paul älskar kål! Här lär han dig allt om kålens anatomi och hur du tar till vara på hela grödan. Du får lära dig vilka smaker som lyfter kålen. Och i rätten han lagar har kålen huvudrollen.
Paul plockar in den fula rotsellerin i finrummet och visar dig dess fulla potential. Han lagar en fantastisk rätt där hela grönsaken ingår, från rottrådar till selleriblad.
I den här lektionen får du fördjupa dig i sparrisen. Sorter, säsonger, beståndsdelar och möjligheter. Paul guidar och lär dig bl a om tillagning och temperaturer.
Lök är en fantastisk grönsak som kommer i en mängd färger och former. Här lär Paul dig att göra en spännande rätt med lökens "bästa kompisar" tryffel och svamp.
Grödans gröda och framtidens råvara - bönor! Paul visar hur du lockar fram fantastiska smaker ur bönans alla olika delar och lagar en smakrik falafel på bondböna.
Paul sammanfattar kursen och motiverar dig att fortsätta skapa fantastiska maträtter och smakupplevelser med grönsaker i fokus.
Du kommer lära dig tillaga grönsaker på nya sätt, hur du maximerar smakupplevelsen och tar tillvara på grödan på bästa sätt.
Du kommer få kunskap om grönsakernas olika beståndsdelar och lära dig laga fantastiskt goda maträtter.
Med din nya kunskap kommer du kunna skapa underbara smakupplevelser med grönsaker i fokus. Matlagning som är bra både för dig och för vår planet - hållbar njutning helt enkelt!