Riv ner limeskal och saft i en bunke tillsammans med yoghurten.
Skiva chili tunt och blanda ner, behåll kärnorna om du vill ha mer styrka i sillen.
Tillsätt en knivspets spiskummin och smula ner fetaosten.
Slanta salladslöken fint. Skär önskad storlek av sillfiléerna och blanda ner alltsammans.
Slå upp i en fin burk, stäng locket på burken och förvara i kylskåp ca 1-2 dagar innan ni äter för maximal smak.
Lisas sill
Koka upp socker, ättika, vatten, blåbärsdryck samt pepparkornen i en kastrull. Låt sedan sjuda i ett par minuter innan den dras åt siden för att svalna helt.
Skiva all lök tunt.
Skär önskad storlek av sillfiléerna.
Varva sedan lök, blåbär och sill i en burk, slå på vätskan så att det täcker.
Stäng locket på burken och förvara i kylskåp ca 2-3 dagar innan ni äter för maximal smak.