Börja med den heta grönsaksfyllningen. Stek vitkål och champinjoner tills kålen mjuknat och svampen fått lite färg. Tillsätt sedan vitlök och salladslök och låt fräsa med i några minuter.
Vispa ihop äggen. Fös grönsakerna åt sidan av stekpannan och stek äggen i hålet i mitten av pannan. Rör försiktigt i mitten tills äggen stekt helt, vänd sedan runt med grönsakerna. Smaksätt det hela med gochujang och soja, rör om. Lägg över i en bunke och låt svalna något.
Gör bulgogifyllning genom att blanda samman japansk soja, strösocker, vitlök, sesamolja och svartpeppar, häll sedan över nötfärs och ägg, rör om ordentligt.
Blanda ihop allt till dippsåsen, ställ åt sidan.
Lägg några tinade goyzaplattor på torrt underlag. Lägg i ca 2 tsk dumplingsfyllning per platta, fukta kanterna och vik ihop. Lägg under en fuktig ren kökshandduk och vik samtliga dumplings.
För att tillaga dumplings, stek i stekpanna med lock i lite olja till de fått gyllene färg på undersidan. Häll på ca 0,5 dl vatten, sätt på locket och låt dumplingsen ånga klart i ca 3-5 minuter. Lyft på locket och låt steka i någon minut så botten blir krispig igen.
Servera dina dumplings med den goda dippsåsen. Strö gärna på lite koriander på dina grönsaksdumplings och rostade sesamfrön på bulgogidumplings.