Sätt ugnen på 185 grader. Bena ur haren, skär sedan ner resterna och bryn i ugn på ca 185 grader tills det blivit gyllene. Dela rotfrukterna i mindre bitar och lägg i en kastrull tillsammans skrovet och persiljestjälkar. Koka upp och sänk sedan värmen. Reducera ner tills du får en fond.
Sänk temperaturen på ugnen till 100 grader. Bryn köttet och stek det sedan i ugnen på 100 grader tills kärntemperaturen når 50 grader.
Skala och dela potatis och svartrötter. Rosta potatisen i en panna och kör sedan i ugnen på 175 grader tillsammans med svartrötterna.
Gör en karamell av socker tillsätt citronskal, nejlikorna, saften från citronen och den färdiga harfonden. Reducera och blanka av med smör. Smaka av med lite kakao.
Skär ner spetskålen och fräs den i smör i en kastrull. Tillsätt grädde. Vänd till sist ner potatisen och svartrötterna och smaka av med persilja. Servera tillsammans med köttet.