1 kruka gräslök, hackad (spar några strån till garnering)
1 msk dijonsenap
2 dl vispgrädde
salt
vitpeppar
Potatis- och persiljeomelett:
2 små bakpotatis, fintärnade
1 kruka färsk bladpersilja, hackad
8 ägg
smör, att bryna i
salt
vitpeppar
Gör så här
Lövbiff: Bryn champinjoner, ostronskivling och rödlök i smör. Salta och peppra. Banka ut lövbiffarna, salta på dem och lägg svampblandningen på. Vik ihop, stek försiktigt på båda sidor och salta.
Gräslöks- och senapssås: Koka upp grädden och blanda i gräslök och senap. Koka tills såsen blir simmig. Mixa, sila och smaka av med salt och vitpeppar.
Potatis- och persiljeomelett: Bryn potatisen i smör och strö över persiljan. Vispa äggen med en gaffel och tillsätt dem. Rör runt och låt stelna. Eventuellt görs flera mindre portionsomeletter.
Vid servering, stjälp upp omeletten på tallrikar, lägg på biffen med sin fyllning och slå såsen runt om. Garnera med några gräslöksstrån.