Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Plus
Kurser
Sök
visa meny för konto
Två bröd till landgång
Två bröd till landgång
12
Spara
Av:
Anders Levén
Från:
Köket
12
ingredienser
Baka ditt landgångsbröd själv.
Bakverk
Bröd
Buffémat
Fest
Mackor och wraps
Svensk/nordisk mat
Vardagsmiddag
Vegetariskt
Välj rätt vego
Ingredienser
Landgångsbröd med råg:
300 g vatten
200 g rågsikt
200 g vetemjöl
15 g jäst
12 g salt
Landgångsbröd pain de mie:
250 g mjölk
500 g vetemjöl
1 ägg
85 g smör
20 g jäst
10 g salt
10 g strösocker
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Blanda ingredienserna ca tio minuter.
Låt jäsa i en timme.
Slå upp i avlånga formar.
Låt jäsa ca 1 timme till.
Grädda i 220 grader i 30-45 minuter.
Skapa anteckning
Dela
Skriv ut