Om jag gjorde en paj i förrgår som var snygg men äcklig, ska jag göra en firre idag som är ful med supergod! Alla älskar den, precis så som det ska vara. Man går på insidan.
1 förp svart kaviar (har du dåligt med pengar kan du strunta i den här, rätten är toppen hur som helst)
smör
Gör så här
Häll oljan i en ugnsfast form och lägg fisken ovanpå, gärna i bitar. Häll citronsaften över fisken och krydda med citronpeppar och salt. In i ugnen på 200 grader och låt helt enkelt firren tina lite grann där inne. I en kvart.
Medan fisken sköter sig själv, sköter du champinjonerna. Stek dem is mör och salt och citronpeppar. Låt dem gotta sig. I en annan skål blandar du ihop champinjoncreme och cremefraiche och kryddar lite. Ut med firren, på med svampen och häll sist över creme friacheröran, pressa lite mer citron över. In i ugnen på 15 minuter, och när du tar ut den duttar du över rommen. Jag har aldrig träffat någon som inte älskat Dannes gratäng. Njut med sallad och kokt potatis!