Lös upp jästen och sockret i vattnet, låt vila i 10 minuter.
Kör degen i maskin i 10 minuter.
Låt degen jäsa insmord i olja i tre timmar.
Slå ner degen och tillsätt bakpulver samt vetemjöl. Arbeta degen i ytterligare 5 minuter.
Rulla ut degen till en korv och skär upp den i mindre bitar.
Kavla ut bitarna och pensla dem med sesamolja.
Lägg på önskad fyllning på degbitarna, nyp ihop till en bulle och ånga i 15-20 minuter beroende på storlek.
Fyllning
Blanda fläskfärsen med risvin och salt. Låt marinera i 20 minuter.
Hetta upp olja i en wok eller stekpanna och stek färsen på hög värme tills all vätska försvunnit.
Fös upp färsen på en sida av pannan och tillsätt chilibönpasta och ingefära. Fräs tills det doftar. Tillsätt ljus och mörk soja, socker och böngroddar. Blanda allt i pannan och ta bort från värmen.
Tillsätt salladslök, vitpeppar och sesamoljan. Smaka av med eventuellt mer salt.