Koka upp grädden och slå över chokladen. Blanda med en visp tills chokladen har smält ordentligt. Ställ in i kylen och låt svalna i minst 1h.
Kanelrostade hasselnötter
Sätt ugnen på 175 grader. Förbered en djup plåt med ett bakplåtspapper. Lägg i alla ingredienser, blanda runt och rosta.
Apelsinkaka
Sätt ugnen på 175 grader. Smöra och mjöla en springform (24 cm i diameter) och lägg bakplåtspapper i botten.
Blanda vetemjöl, salt, bakpulver och strösocker i en bunke.
Rör ihop mjölk, vegetabilisk olja och ägg. Blanda i de torra ingredienserna och arbeta ihop det till en smet.
Tillsätt apelsinsaften och zestet. Häll smeten i formen och grädda i mitten på ugnen på 170 grader i cirka 40-45 minuter.
Ta ut kakan och låt den svalna.
Yuzukräm
Sätt ugnen på 175 grader.
Blanda zest, juice, ägg och kondenserad mjölk i en bunke. Låt stå i 15 minuter och sila sedan av zestet. Häll över avsvalnad apelsinkaka och baka i cirka 15 minuter tills krämen ”stannat”.
Montering
Vispa försiktigt upp choklad chantillyn, tar max 1 minut med elvisp eller bakmaskin. Spritsa toppar runt kakans ytterkant och jobba dig inåt. Pudra med kakao, lägg på nötter och servera!