Asian Buns med kyckling och mango

Santa Maria Asian Buns med kyckling och mango
Foto: Santa Maria

Asian Buns med kyckling och mango

11 ingredienser

20 min

Servera mjuka, ångade buns fyllda med saftig kyckling marinerad i en smakrik sojasås, söt mango och färsk koriander. Smakrik kyckling, söt mango och fräsch koriander ger en fantastisk smakupplevelse med en asiatisk touch.

Asian Buns produkter rosa bakgrund version 3

Använd de här!

Ingredienser

portioner
  • 500 g kycklingfilé
  • 1 msk matolja
  • 1 förp Santa Maria Cooking Sauce Dark Soy & Garlic
  • 2 hjärtsallad
  • 125 g rädisa
  • 0,5 gurka
  • 2 dl mango, i tärningar
  • 1 kruka färsk koriander
  • 2 förp Santa Maria Asian Steamed Buns
  • 1 dl jordnötter, krossade, (eller 2 msk Santa Maria Sesamfrö)
  • 1 förp Santa Maria Topping Sauce Sweet Mango & Chili

Gör så här

  1. Strimla kycklingen och hetta upp olja i en stekpanna. Stek kycklingen i ca 2 min. Sänk värmen till medel och tillsätt tillsätt cookingsåsen. Rör om väl och stek i ytterligare en minut. Håll varmt under lock.
  2. Skär upp alla grönsaker och förbered toppings. Servera i separata skålar så att alla kan fylla bröden med vad man vill.
  3. Värm bröden i ångkorg eller mikro, enligt instruktionerna på förpackningen.
  4. Lägg bröden i en kökshandduk för att hålla dem varma.
  5. Fyll bröden med tillbehör. Toppa med krossade jordnötter eller sesamfrön, och sås. Sedan är det bara att hugga in!
TIPS!
Fler tips från Santa Maria!
Santa Maria header 2025 - asiatiskt

Fler tips från Santa Maria!

Här hittar du fler tips och recept

Läs mer