Börja med att marinera tofun. Blanda 2 msk soja, 0,5 msk socker och 1 riven vitlöksklyfta. Tärna tofun och vänd runt i marinaden. Ställ åt sidan.
Fräs hackad vitlök, broccoli och morot på hög värme i cirka 2 minuter i en wok eller stor stekpanna. Tillsätt ingefäran, chili, salladslök samt eventuellt lite mer olja och lägg ner riset och ärtorna i pannan. Stek i 2 minuter.
Stek tofu på hög värme i en separat stekpanna till gyllene runtom.
Vispa upp äggen. Flytta undan ris och grönsaker åt sidorna av woken/pannan så att det blir ett stort hål i mitten. Häll i de uppvispade äggen och låt steka där i ca 1 minut.
Rör runt i ägget tills det börjar koagulera och blir krämigt. Blanda då ris och grönsaker med ägget.
Häll på soja och sesamolja och rör runt så att allt ris får ta smak av dessa. Lägg i tofun och rör om. Strössla över sesamfrön och servera genast.