Mör ryggbiff som slungas runt i en asiatisk dressing, serveras med stekt majs och krispiga morötter. Toppa med koriander och rostade sesamfrön för extra crunch. En favorit hos hela familjen!
Olja in ryggbiffen med 1 tsk matolja och krydda med salt och peppar. Värm en grillpanna på hög värme tills den ryker. Stek ryggbiffen 2-3 minuter på varje sida tills köttet fått fin färg men fortfarande är härligt rosa inuti. Lägg på ett fat.
Finhacka chilin. Vispa ihop soja, farinsocker, risvinäger, chili och sesamolja i en liten skål. Häll hälften av såsen över köttet. Vänd köttet efter 5 minuter så att allt täcks med sås. Låt vila.
Ansa salladslöken och skär i 2 cm stora bitar. Sätt tillbaka grillpannan på hög värme. Blanda salladslök och majskolvar med 1 tsk matolja, stek sedan på hög värme 4-5 minuter tills grönsakerna fått färg överallt.
Riv morötterna. Skär av majsen från de stekta majskolvarna. Blanda morötter, majs och salladslök i en skål tillsammans med resten av den asiatiska såsen.
Lyft upp köttet på en skärbräda. Skär i tunna skivor och lägg sedan tillbaka skivorna ner i såsen på fatet. Blanda runt så att allt täcks med sås.
Servera majssallad, ryggbiff och toppa med koriander och rostade sesamfrön.