Bryt chokladen i bitar och smält med smöret över vattenbad eller i mikrovågsugnen, 30 sekunder i taget.
Vispa upp äggvitorna och socker till ett fast skum.
Vispa äggulor och socker till en fluffig kräm. Vänd ner chokladblandningen i äggulorna med en slickepott.
Häll hälften av krämen i äggviteskummet och rör om några varv, tillsätt sedan resten av krämen och rör till en jämn smet.
Fyll hälften av krämen i 6 formar och baka 10-12 min på 175 grader i varmluftsugn.
Låt formarna svalna och fyll sedan i resten av krämen. Låt stå i kyl för att sätta sig i ca 2
timmar. Låt dem stå framme 15 min innan servering.
Karamelliserade nötter
Strö ett tunt lager med socker i en torr och varm panna. När det smält, häll på mer och fortsätt tills allt socker i pannan är smält.
När sockret fått en fin karamellfärg, häll i alla nötterna och rör försiktigt med en träslev, tillsätt smöret och se till att det smälter ordentligt i pannan.
Häll allt över bakplåtspappret och låt svalna. Grovhacka nötterna.