Blanda vitlökspulver, lökpulver och paprikapulver i en liten skål.
Skala och skiva de gula lökarna i centimetertjocka skivor. Hetta upp olja i en stekpanna och stek löken tills den är lätt brynt. Pudra med cirka hälften av kryddblandningen du gjort. Vänd runt så att det blandas väl och ställ sedan stekpannan åt sidan, håll varmt.
Hetta upp en grillpanna utan olja. Pudra ryggbiffarna med resten av kryddblandningen och krydda rikligt med salt och svartpeppar. Platta in kryddorna med händerna tills det blir likt en pasta på köttet.
Stek köttet i grillpannan på hög värme, cirka 2 minuter per sida.
Dela bröden. Låt sedan köttet vila i bröden i 10 minuter innan det skärs i tunna, tunna skivor. Brödet suger upp alla goda safter så att inget går till spillo.
Ringla på en riktigt god majonnäs på både över- och underdelarna av brödet. Gör detsamma med yellow mustard. Lägg i skivor av tomat och duktigt med rostad lök.
Lägg köttet tillsammans med löken och hetta upp det till riktigt varmt. Slå på några stänk rödvinsvinäger, blanda runt.
Fördela köttet och löken i bröden och lägg på skivor av cheddar. Låt osten smälta något och toppa sedan med lite tabasco.