Arbeta ihop mjöl och vatten till en smidig deg. Degen ska vara fast, och absolut inte lös . Det är viktigt att den går ihop till en jämn degklump när man arbetar den.
Arbeta degen för hand ca 10 minuter. Lägg den sedan i en bunke och täck med plastfilm. Låt degen vila i rumstemperatur ca 4 timmar.
Arbeta degen igen ca 5 minuter. Låt vila 30 minuter.
Skär degen i 8 jämna bitar. Låt vila minst 30 minuter eller ställ i kyl upp till 2 dygn.
Ta ut degen ur kylen och låt den bli rumstempererad.
Kavla ut den till ca 5 x 20 cm.
Ta tag i båda ändarna med händerna och dra försiktigt och sakta degen så den blir längre. Slå till den i bakbordet några gånger för att den lättare ska stretchas ut.
Dra isär degen i två långa nudlar och släng direkt ned i kokande saltat vatten.
Servera nudlarna med kokt vitkål, kokt pak choi, chiliflakes, hackad ingefära, soja, vinäger, sesamolja.