Riv skalet på lime med zestjärn och pressa saften. Riv vitlök och ingefära samt finhacka chilin. Blanda ihop med fisksås och socker. Smaka av med ev mer fisksås, limesaft eller socker. Ställ åt
sidan.
Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen. Skölj väl i iskallt vatten så nudlarna blir helt
kalla. Droppa av väl och lägg i en stor salladskål.
Skala gurkan och klyv på mitten. Skrapa ur kärnorna och dela en gång till på längden. Skär gurkan
sen i tärningar. Skär morot och rättika i tändsticksstavar, strimla sockerärtor samt skiva salladslök.
Grovhacka korianderstjälkar men spara bladen. Lägg alla grönsaker förutom korianderbladen i
salladskålen med glasnudlarna. Häll på dressingen och vänd runt. Plocka myntabladen och lägg
överst med korianderblad och jordnötter.
Salta och peppra ryggbiffen. Stek i en het panna i smör och olja till den stekgrad du gillar, 54 grader innertemperatur om du som jag gillar medium rare. Låt köttet vila i några minuter innan du skär i det. Skiva sedan upp och toppa glasnudelsalladen innan servering. Njut!