Blodapelsinsallad med burrata

koket.se
Blodapelsinsallad med burrata
Sebastian Gibrand - KK 2019
Sebastian Gibrand - KK 2019

Blodapelsinsallad med burrata

8 ingredienser

20 m

Blodapelsinsallad med peppar, pistage och burrata är en riktigt frisk rätt att njuta av i vår.

Se Sebastian Gibrand laga receptet

logo

Ingredienser

portioner
  • 2 blodapelsiner
  • 1 burrata
  • färsk citronmeliss
  • 0,5 dl pistagenötter, hackade
  • salt
  • svartpeppar
  • olivolja
  • bergamottsaft, zest

Gör så här

  1. Skala och skiva blodapelsin.
  2. Lägg blodapelsin på tallrikar och toppa med burrata.
  3. Garnera med citronmeliss och strö över hackade pistagenötter.
  4. Salta, peppra och ringla olivolja över.
  5. Avsluta med att toppa med bergamottzest.