sugarsnaps, Lättkokta, sockerärtor, sparris eller gröna bönor
Gör så här
Sätt ugnen på 150 grader.
Hacka och mosa vitlöken i två teskedar flingsalt och gnid in köttet med. Peppra generöst.
Bryn racksen hastigt i lite olja eller smör så de får fin färg och lägg över i en form. Sätt in en digitaltermometer inställd på 60-65 grader beroende på hur rött du vill ha det. Efter ca 20 minuter är de färdiga.
Skala, tärna och koka rotfrukterna mjuka. Häll av spadet och mixa med crème fraiche, salt och peppar. Håll varmt.
Koka upp rödvin, balsamico och koncentrerad fond. Låt det koka utan lock tills hälften återstår.
Smaka av med socker, salt och peppar och vispa i en klick smör. Red av med maizenan. Håll varmt.
Tag ut racksen och låt de vila i formen. Skär upp mellan benen, salta och peppra på snittytorna och servera med tillbehören.