Mixa majskornen fint tillsammans med 1 dl vatten. Blanda ut jäsen och tillsätt sedan salt, socker och olja. Tillsätt lite mjöl i taget och arbeta samman till en deg. Jäs till nästan dubbel storlek.
Kavla ut tunt till runda tortillas och grädda/stek brödet i en torr stekpanna på medelhög värme på bägge sidor. Håll bröden varma under bakduk.
Förbered torsk
Bena ur torsken och skär filéerna i bitar.
Knäck äggen i en skål, häll upp mjöl i en annan och panko i en tredje. Dubbelpanera genom att först doppa fisken i mjöl, därefter ägg och till sist panko. Lägg bitarna på en plåt eller ett fat.
Blanda soja, rostad sesamolja, limesaft, sesamfrön och jalapeño.
Limeaioli
Blanda majonnäs, yoghurt, vitlök, limeskal, flingsalt och svartpeppar.
Friterad torsk
Hetta upp oljan i en vid, tjockbottnad kastrull, nästan på högsta värme. Doppa ner bitarna några stycken i taget, i ett par minuter tills de fått lite färg.
Servering
Lägg machésallad i botten av varje tortillabröd, lägg på mangosalsa, fisk, ponzusås och limeaioli. Toppa med koriander.