Blanda ströbröd, lite salt och svartpeppar i en liten skål.
Knäck ett ägg i en annan grund skål och vispa upp det med en gaffel.
Doppa ena sidan av varje getostskiva i ägget, låt det rinna av ordentligt.
Lägg den doppade sidan i ströbrödet och se till att den täcks ordentligt.
Upprepa proceduren på andra sidan.
Dressing
Blanda citronskal, citronsaft, senap, dragon, salt och svartpeppar i en stor skål.
Häll långsamt och under omrörning ner 5 matskedar olivolja till en jämn dressing.
Vid servering
Lägg i mixsalladen och kycklingen i skålen med dressing och blanda väl.
Fördela salladen på tallrikar.
Hetta upp rapsolja i en teflonpanna på medelhög värme.
Stek getostskivorna i cirka 45 sekunder tills de börjar mjukna, vänd sedan försiktigt på dem och stek i 30 sekunder. Stek dem i omgångar om allt inte får plats på en gång.