Blanda alla ingredienser, utom smöret, i en matberedare. Arbeta degen med krok på mellan hastighet i 10-15 minuter, tillsätt sedan lite i taget av smöret och kör tills degen är glansig och elastisk.
Lägg degen i en bunke, plasta och låt vila i kylen 6-12 timmar.
Ta fram degen, låt stå i rumstemperatur en stund, dela degen i 60 g bitar (25 st) och rulla till bollar, låt vila 5 minuter.
Kavla ut 1 cm tjocka rundlar i strösocker. Låt jäsa 90 minuter på plåt med bakplåtspapper under duk.
Vaniljkräm
Blanda äggula, socker och maizena i en bunke.
Dela vaniljstången på längden, skrapa ur fröna och lägg dem och stången i en kastrull tillsammans med mjölken. Koka upp under omrörning och plocka sedan upp stången.
Häll blandningen i bunken och blanda väl. Häll tillbaka alltsammans i kastrullen och värm på medelvärme och under konstant omröring tills det blir en tjock och fin kräm. Häll krämen i en bunke, tillsätt smöret och blanda. Plasta och låt svalna i kylen.
Gräddning
Spritsa lite vaniljkräm uppe på varje bulle och lägg på bär. Grädda på 190 grader varmluft i 10-12 minuter. Bullarna ska få en gyllenbrun färg.