Finhacka mjölkchokladen och lägg i en bunke. Blanda vispgrädde och apelsinskal i en kastrull och koka upp.
Häll den heta grädden över chokladen och rör tills den smält. Låt stå framme och rör då och då tills den har stelnat lite. Man kan stoppa in den i kylen några minuter för att skynda på.
Rör ihop till en slät och fin ganache. Plasta bunken och låt stå i rumstemperatur.
Sätt ugnen på 175 grader. Klä en form på cirka 20 x 20 cm, med med bakplåtspapper.
Smält smöret i en kastrull. Tillsätt socker, kakao, salt och vaniljsocker och blanda.
Vispa ner 1 ägg i taget. Avsluta med att vispa ner vetemjölet och blanda ihop till en slät smet.
Fördela smeten jämnt i formen och grädda mitt i ugnen i 20-22 minuter. Låt svalna.
När kakan är sval så brer du på ganachen. Ställ brownien i kylen en stund för att chokladganachen ska stelna ordentligt.