Glutenfria brownies som blir otroligt saftiga och goda tack vare de svarta bönorna. Smaksätt med kaffe och knapriga nötter, servera med en klick härligt fluffig kokosgrädde.
Sätt ugnen på 175 grader. Skölj bönorna väl och låt rinna av.
Lägg alla ingredienser, förutom nötterna, i en matberedare och mixa till en jämn smet.
Hacka pekannötterna grovt och rör i dem, men spara några hela för garnering,
Klä en form med bakplåtspapper och häll i smeten. Grädda i cirka 25 minuter. Prova med en sticka, som inte ska bli kladdig.
Ta ut den kalla kokosmjölken, som ska ha separerat i två lager, kokoskräm och vatten. OBS! Vänd inte på burken. Skopa ur det krämiga och lägg i en skål. Vispa till en fluffig grädde och smaksätt med vaniljpulver och limeskal.
Servera ljummen brownie med kokosgrädde och björnbär.