Blanda mjöl, jäst, socker, salt, 2 hela ägg och mjölk i en hushållsassistent på medelhastighet i ca 5 minuter. Degen ska bli elastisk och släppa från bunken.
Tillsätt kuber av kallt smör och arbeta degen i ytterligare 10 minuter.
Arbeta sedan in i rosmarin i degen.
Låt degen jäsa övertäckt i 1 timme.
Dela sedan degen i 12 bitar och rulla bitarna till bullar.
Lägg bullarna tätt intill varandra i form av ett blommönster på en plåt.
Låt jäsa övertäckt med plast och bakduk i 1 timme.
Sätt ugnen på 175 garder varmluft.
Pensla brödet med uppvispat ägg.
Baka brödet i mitten av ugnen i ca 25 minuter.
Ta ut och pensla med smält smör och vitlök. Baka i ytterligare 5 minuter.
Ta ut brödet och servera det ljummet eller rumsvarmt.