Sätt ugnen på 170 grader varmluft. Lägg bakplåtspapper på en plåt.
Vispa äggvitor på medelhög hastighet och tillsätt 1 dl/90 g socker i omgångar.
Blanda mandelmjöl, maizena och 1 dl/90 g strösocker. Vänd i de torra ingredienserna i marängen. Fyll på sprits med en slät tyll storlek 10.
Spritsa ut smeten på diagonalen över 2/3 av plåten. Det ger bakelsen ett vackert mönster och hindrar den från att gå sönder när man rullat ihop den. Strö
kokos över mandelmarängen.
Grädda i mitten på ugnen i 16 minuter.
Lägg ett bakplåtspapper över och vänd den med en plåt upp och ner. Låt stå i 2-3 minuter innan du tar bort pappret.
Vispa upp grädden med vaniljpulvret. Skiva jordgubbarna tunt och hacka mandlarna grovt.
Stryk grädden över tre fjärdedelar av mandelmarängen. Lägg jordgubbsskivorna och hackade mandlar. Rulla ihop rullen så tajt som det går med hjälp av bakplåtspappret. Spela gärna klippet för att se hur Tea gör! Sätt i kylen tills det är dags att servera.
Skär upp i 3 cm bitar med en brödkniv. Pudra med florsocker och frystorkade jordgubbar.