Skär ned salladen och lägg i iskallt vatten, gärna med isbitar.
Vispa ägget vitt och fluffigt med elvisp. Tillsätt sardellkräm, riven vitlök och citronsaft, fortsätt vispa.
Ha i oljan successivt under konstant vispning. Vänd i parmesanen och smaka av med salt och nymalen svartpeppar. Ställ svalt.
Salta och peppra kycklinginnerfiléerna. Stek i smör tills de blir genomstekta. Knaperstek samtidigt bacon.
Skär tomaterna i kvartar och häll av vattnet från salladen. Torka gärna salladen med en hushållshandduk.
Blanda samman sallad och tomat med caesardressingen.
Lägg upp sallad i mitten på tortillabrödet. Halvera kycklinginnerfiléerna på längden och lägg på salladen. Lägg även på baconet och ringla över lite mer dressing. Hyvla över rikligt med parmesan och vik ihop wrapen.
Skär den på hälften och svep in i smörgåspapper. Ta med ut på utflykten.