Krossa kexen med fingrarna alternativt använd en mixer.
Häll de krossade kexen i en skål och häll i det smälta smöret.
Blanda tills det blir som blöt sand ungefär.
Lägg lite kexkross (spara lite till topping också) i varje muffinsform och tryck till med t.ex. botten på ett glas. Grädda cirka 10 minuter.
Chokladcupcakes
Blanda mjöl, kakao, bakpulver och bikarbonat i en skål. Ställ åt sidan.
Vispa smör, socker och vaniljpulver ljust och fluffigt i en stor skål.
Tillsätt ett ägg i taget och vispa tills allt är väl blandat.
Vispa ned mjölblandningen och gräddfil i omgångar, börja och sluta med mjölblandningen.
Rör i mjölken. Fördela jämnt mellan de 12 formarna fyllda med grahamsbottnar.
Strö resterande kexkross över de ogräddade cupcakesen.
Grädda mitt i ugnen cirka 15-17 minuter. Låt svalna på galler.
Marshmallowfrosting
Häll äggvitor och socker i en skål och ställ i vattenbad. Vattnet i kastrullen ska sjuda.
Vispa hela tiden med handvisp (inte elvisp) så att äggen inte stelnar.
Vispa tills blandningen blir ungefär 60-65 grader, eller tills sockerkristallerna har smält (ta lite av blandningen mellan fingrarna så känner du lätt om några sockerkorn finns kvar).
Ta bort från värmen och vispa med elvisp tills frostingen blir sval, fast och glansig.
Spritsa ut på cupcakesen med en stor rund tyll och bränn frostingen med en crème bruléebrännare.