Kyckling och grönsaker wokas i en het panna och vänds på slutet runt med en kittlande het sås. Fantastiska smaker till middag i ett av Jennies mest populära recept.
Rosta sichuanpepparn i en torr panna i några minuter. Stöt i en mortel till ett fint pulver.
Blanda ihop alla ingredienser till såsen.
Häll 0,5 dl olja i en wok. Hetta upp och lägg i de naturella cashewnötterna. Låt få färg under omrörning tills nötterna är mörkt gyllene. Ta upp dem ur
woken och låt svalna.
Woka vitlök och ingefära i 30 sek, lägg sedan i kycklingen. Låt fräsa och få fin färg runtom. Lägg över på en tallrik och ställ vid spisen.
Häll i ev mer olja i woken och fräs broccoli, morot och lök på hög värme tills de fått lite färg. Lägg tillbaka kycklingen och cashewnötterna i woken.
Tillsätt sichuanpepparn samt ev chiliflakes och vänd runt. Häll på såsen och rör om så allt blir täckt av de goda smakerna.
Toppa med koriander och servera den goda woken med ångande varmt jasminris.