Lägg alla torra ingredienser i en bunke och blanda ihop.
Tärna smöret och ha i det i bunken. Arbeta ihop bara precis till att det blir en deg. Det är viktigt att smöret verkligen är mjukt och rumstempererat, annars kommer degen att bli smulig.
Dela degen i 24 lika stora delar och rulla dem till jämna bollar.
Lägg varje boll i en minimuffinsplåt.
Grädda kakorna i mitten av ugnen i ca 15-20 minuter.
Gör en grop i varje kaka medan de fortfarande är varma, använd t ex änden på en slev för att enkelt göra en grop i varje kaka. Låt svalna.
Under tiden kan du göra cheesecakefyllningen. Vispa ihop färskost och grädde tjockt och krämigt med hjälp av en elvisp.
Sikta ner florsocker och vaniljsocker. Vänd försiktigt ihop till en jämn smet med hjälp av en slickepott.
Dela och gröp ur passionsfrukterna.
Spritsa eller klicka i cheesecakesmet i varje kaka. Toppa med passionsfrukt och riven kokos.