Blanda 0,5 dl japansk soja med gochujang, sesamolja, 2 rivna vitlöksklyftor och honung. Lägg i flanksteken och låt marinera minst 15 minuter, gärna längre.
Skala och koka betor till mjuka men spänstiga tillsammans med bankat citrongräs, detta tar ca 20-40 minuter beroende på storlek på betorna.
Bryn smör till gyllene och det doftar kola. Dra av från värmen och låt svalna något. Häll i soja, 1 riven vitlöksklyfta och saft av 0,5 lime.
Grilla flankstek till den stekgrad du gillar. Själv gillar jag medium rare, det tar ca 3-4 minuter per sida, beroende på värme i grill och tjocklek på köttet. Pensla gärna köttet med den kvarvarande marinaden under grillning. Låt köttet vila i 5 minuter.
Klyfta betorna och vänd ner i smöret. Hacka salladslök och korianderstjälkar och tillsätt med betorna. Spara lite salladslök och korianderbladen till garnering.
Skiva upp köttet och servera med betorna, ris och lite machesallad. Toppa med pumpafrön, salladslök och korianderblad.