Skär entrecôte i tunna skivor. Blanda soja med det skivade köttet i en bunke. Blanda sedan med majsstärkelse.
Skala och skär löken i tunna klyftor och paprika i långa strimlor. Skala och finhacka vitlöken. Skiva chili tunt. Skär av botten på pak choi så bladen släpper. Mittenbiten kan vara intakt och delas i två halvor på längden.
Hetta upp en stor stekpanna eller wok med lite olja tills den börjar ryka. Stek köttet i omgångar, tills det får färg runtom, tillsätt chilin i sista stekningen. Lägg över på en tallrik och ställ vid spisen.
Hetta upp mer olja tills det ryker och fräs sedan lök, vitlök och paprika i ca 2 minuter.
Lägg i pak choi och låt fräsa ihop, tillsätt sedan köttet till pannan.
Häll över ostronsås. Strö över socker och pressa över lime. Vänd runt och strö över cashewnötter och kvarvarande chili. Servera genast med nykokt jasminris.