Chocolate chip cookies till påsk

Chocolate chip cookies till påsk

6 ingredienser

30 min

Dessa kakor är knapriga på utsidan, sega på insidan och med goda bitar choklad i sig som bara smälter i munnen. Dekorera med chokladägg och strössel och du har påskens finaste fika!

Tips från Kungsörnen!
Dark chocolate chip cookie Kungsörnen NY

Tips från Kungsörnen!

Testa även Kungsörnens nyhet Dark chocolate chip cookies.

Läs mer

Ingredienser

portioner kakor
  • 1 förp Kungsörnen Chocolate chip cookies
  • 75 g smör
  • 0,5 msk vatten

Topping

  • 100 g mjölkchoklad
  • chokladägg
  • strössel

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smält smöret och låt det svalna.
  3. Häll chocolate chip cookies-mixen i en bunke, tillsätt smöret och vattnet och rör om.
  4. Rulla degen till 10 jämnstora bollar. Placera 5 bollar på varje plåt med brett avstånd och grädda i ugn ca 10-12 minuter.
  5. Bryt chokladen i mindre bitar och smält i en kastrull på låg värme.
  6. Grovhacka chokladäggen.
  7. En åt gången: Doppa halva kakan i den smälta chokladen och sprinkla över strössel och hackade chokladägg. Lägg på galler eller bakplåtspapper och låt stelna.
TIPS!
Kungsörnen tipsar!
Påsktårta med vit choklad och syrlig gräddtopping

Kungsörnen tipsar!

Här hittar du fler enkla och goda bakrecept.

Läs mer