Sätt ugnen på 160 grader varmluft (175 grader vanlig ugn). Klä en springform, 18-20 cm i diameter, med bakplåtspapper i botten och längs kanterna.
Blanda vetemjöl, kakao, bikarbonat, vaniljsocker och salt i en bunke.
Blanda olja, strösocker och muscovadosocker i en bunke.
Tillsätt ett ägg i taget och rör om. Tillsätt creme fraiche och riven zucchini och rör om tills allt är blandat.
Blanda i de torra ingredienserna och rör om.
Häll smeten i formen och grädda i ca 35-40 minuter.
Låt kakan svalna helt och dela den sen i tre bottnar.
Montera och dekorera
Skär 0,25 liter jordgubbar i 1 cm stora kuber, och resten av jordgubbarna delar du i skivor.
Häll chokladdryckspulvret i grädden och vispa upp till en krämig mousse.
Bred ut ett ca 1 cm tjockt lager chokladgrädde på en botten och hälften av de kubade jordgubbarna, lägg på en botten och upprepa. Lägg på den sista botten och stryk ett tunt lager chokladgrädde runt hela tårtan.
Häll resten av chokladgrädden på en spritspåse med en korgtyll. Spritsa, med den släta sida utåt, nerifrån och upp runt om hela tårtan.