Blanda ihop smör, florsocker, mjöl och kakao. Blanda i vattnet. Lägg degen i en påse i kylen och låt ligga i 1 timme.
Sätt ugnen på 200 grader. Baka ut degen och fodra pajformarna. Grädda i 6–8 minuter. För bästa resultat, fyll formarna med torkade gula ärter som tas bort när man gräddat färdigt.
Smält smör i en tjockbottnad rostfri kastrull. Rör i grädde, socker, sirap och kakao. Låt koka till 19–121 grader. Det är viktigt att inte kolan kokar för länge eller blir för het, då blir den hård. Rör om då och då.
Ta av kastrullen från värmen och låt kolan svalna en aning. Fördela jordnötterna hela i pajformarna.
Häll på kolan och låt den svalna helt.
Hacka chokladen och lägg den i en bunke. Koka upp grädde och häll över chokladen. Rör tills all choklad smält.
Häll ganachen över kolan och låt stelna. Garnera eventuellt med riven mjölkchoklad