Blanda socker, smör, ägg, samt mjöl, kakao och bakpulver som siktats.
Blanda ingredienserna väl, dock ej för mycket.
Lägg in i plast och i kylskåp, gärna över natten.
Fyllning
Blanda mandelmassa med rumstemperat smör och apelsinraspet, som monteras i mandelmassan pö om pö så inga klumpar bildas.
Sedan tillsätts ett ägg i sänder och sist siktas kakao och salt ned och blandas väl
Fodra sedan önska form med mördeg och lägg 1 msk tsk med apelsinskal i botten fyll sedan med choklad- och mandelfyllningen 80 % full och bakas i 190 grader ca 12-14 minuter.
Vänd formarna på lätt mjölat papper efter bakning.
Låt svalna.
Ganache
Smält chokladen till 55 grader
Koka upp grädde och honung
Häll ned hälften av grädden och vispa chokladen slät
Tillsätt resten av grädden och blanda väl
Låt stå i rumstemperatur, gärna över natten men minst 3 timmar innan användning