Smält smöret i en rymlig kastrull, dra av kastrullen från plattan.
Vispa ner socker, ägg, kakao och mjölk.
Blanda de torra ingredienserna och vispa ner i kastrullen till en slät smet.
Fyll muffinsformarna till 3/4 och baka mitt i ugnen 18-20 minuter Använd gärna en muffinsplåt.
Känn med en sticka i mitten av muffinsen att den kommer ut ren.
Ta ut muffinsen ur muffinsplåten direkt när de är bakade så att de inte efterbakas av värmen, då kan de bli torra. Muffinspapperet brukar inte vara så varmt så att man kan lyfta ur dem i det. Låt muffinsen svalna.
Blanda färskost, vispgrädde, florsocker och kakao i en bunke. Vispa samman tills det är alldeles perfekt krämigt.
Gröp ut lite ur muffinsens topp, fyll med karamelliserad mjölk (dulce de leche) och toppa med den vispade cheesecaken.