Sätt ugnen på 225 grader, över- och undervärme. Fodra en ugnsplåt med bakplåtspapper och ställ åt sidan.
Vispa upp strösocker och ägg poröst. Sikta vetemjöl, kakao, vaniljsocker och bakpulver i en skål och vänd ner i smeten, blanda jämnt.
Bred ut smeten jämnt i plåten med hjälp av en slickepott. Grädda mitt i ugnen cirka 5 minuter (ha koll då den bränns lätt). Ta kakan ur ugnen, strö över riven kokos och stjälp sedan upp den "upp och ned" på ett bakplåtspapper.
Dra bort det översta papperet, det som kakan har gräddats på (pensla med lite kallt vatten så lossnar det lättare) från kakan.
Låt kakan svalna en aning.
Mät upp alla ingredienser till chokladbollsfyllningen. Blanda till en jämn, mjuk smet.
Bre på rulltårtan. Rulla ihop från den långa sidan. Plasta in och förvara i kylskåp!