Sätt ugnen på 230 grader. Blanda mjöl, bakpulver och kakao i en bunke.
Vispa ägg och strösocker poröst - vitt och fluffigt - i cirka 10 minuter.
Sikta i mjölblandningen och vänd runt försiktigt med en slickepott, avsluta med mjölken.
Bred ut smeten jämnt på en plåt med bakplåtspapper och grädda mitt i ugnen i ca 5 min.
Ta ut kakan ur ugnen, sockra kakan på ytan och stjälp den upp och ner på ett nytt bakplåtspapper, låt svalna. För att lossa bakplåtspappret lättare kan du pensla med kallt vatten på pappret lite innan och lossa det försiktigt.
Smörkräm
Lägg äggvitor, strösocker och salt i en skål. Sätt skålen över ett varmt vattenbad på spisen och
vispa lite lätt tills alla sockerkristaller har lösts upp (cirka 55 grader).
Ta bort skålen från värmen och vispa med en elvisp tills marängen är styv och har svalnat.
Tillsätt smöret i omgångar och vispa tills det blir en slät och fin kräm. Tillsätt dulce de leche efter smak.
Montering
Stryk ut ett tunt lager med smörkräm över chokladbottnen och rulla försiktigt ihop rulltårtan mot dig. Avsluta med att spänna ihop den medan den ligger kvar i bakplåtspappret.