Sätt ugnen på 225 grader (över- och undervärme). Täck en långpanna med bakplåtspapper.
Vispa ägg och strösocker vitt och pösigt med elvisp. Sikta ner de torra ingredienserna. Vänd försiktigt samman till en jämn smet med slickepott.
Häll upp smeten i långpannan och grädda i mitten av ugnen i 5-7 minuter tills att den blivit genomgräddad men knappt fått någon färg.
Vänd upp rulltårtan på en ren kökshandduk medan den fortfarande är varm. Ta försiktigt bort bakplåtspappret (pensla med lite kallt vatten om det inte lossnar) och rulla in rulltårtsbotten i kökshandduken. Låt svalna helt och hållet.
Vispa upp vispgrädde och mascarpone tjockt och krämigt med elvisp. Sikta ner florsockret och vänd försiktigt ihop till en jämn och tjock smet.
Vänd försiktigt ner den karamelliserade mjölken, den ska inte blandas jämnt med fyllningen utan bara swirlas ned.
Bred ut kolagrädden på den utrullade rulltårtsbotten. Toppa med tunt skivad banan.
Rulla ihop rulltårtan tight. Pudra med kakao. Servera direkt eller förvara i kylen.