Chorizotapas

koket.se
Chorizotapas ny
Kockarnas kamp 2017 Erik Videgård
Kockarnas kamp 2017 Erik Videgård

Chorizotapas

12 ingredienser

20 m

Chorizo med härliga tillbehör passar perfekt som enklare middag eller som tilltugg till fotbollen.

Frågor om receptet?
Erik Videgård Instagram

Frågor om receptet?

Följ Erik på Instagram, där svarar han på alla frågor om sina recept

Läs mer

Se Erik Videgård laga receptet

logo

Ingredienser

portioner
  • chorizokorv
  • dijonsenap
  • salladsblad
  • korvbröd (franskt)

Gazpachotopping

  • 500 g tomat, skalade, urkärnade och tärnade (mogna)
  • 1 grön chilifrukt, finhackad
  • 0,5 gurka, urkärnad och tärnad
  • 0,5 silverlök, finhackad
  • 1 klyfta vitlök, finhackad
  • 1 tsk sherryvinäger
  • salt
  • olivolja

Gör så här

  1. Stek chorizon, pensla med senap och rulla in den i salladen.
  2. Stoppa korvrullarna i bröden och skär dem i skivor.
  3. Stek rullarna gyllene och toppa med gazpachotopping.

Gazpachotopping

  1. Blanda samtliga ingredienser.