Mangosalsa med grekisk vaniljyoghurt

Mangosalsa med grekisk vaniljyoghurt
Foto: Julia Bejerot-Winkler
Christian Hellberg
Christian Hellberg

Mangosalsa med grekisk vaniljyoghurt

4 ingredienser

En fantastisk efterrätt med en salsa av mango och till den en grekisk yoghurt med smak av vanilj.

HANNA HEDLUND MATKASSE

Din ”dröm-matkasse” vad finns i den?
Hummer feta haloumi chevre houmus tomater rödbetor pinjenötter kronärtskocka svamptortelini lufttorkad skinka färsk sparris
− Parmaskinka dela med någon halvt packet ca 10:-
− Kikärtor burk 400g 39.90:- dela på ca 20:-
− Chevré ca 20:-
− Kronärtskocka burk ca 20:-
− Svamp ca 10:-
− Färsk lasagneplatta ca 10:-
− Rosso sallad ca 10:-
− Mynta ca 10:-
− Mango ca 10:-
TOTALT: 120:-

Ingredienser

portioner
  • 1 mango
  • 1 knippe mynta
  • 1 dl yoghurt
  • 0,5 msk vaniljsocker

Gör så här

  1. Skala och tärna mango, strimla mynta och blanda med frukten.
  2. Blanda yoghurt och vaniljsocker.
  3. Lägg upp i cocktailglas och toppa med mangosalsan.
  4. Fyll upp glasen med champagne.
  5. Servera.