Vispa upp äggvitor och ättika i en metallskål till ett mjukt skum.
Blanda strösocker och majsstärkelse och tillsätt lite i taget, medan du konstant vispar till hårda toppar, ca 10 minuter. Sockret ska lösas upp så mycket som möjligt.
Vänd ner ett halvt paket färska hallon i marängen.
Bred ut 4 st bottnar à 20 cm i diameter på en plåt med bakplåtspapper.
Grädda i 60 minuter och stäng sedan av ugnen och låt marängen baka klart på eftervärme. När ugnen är helt kall är marängen klar. Den ska vara krispig på ytan och lite seg i mitten.
Vid servering, vispa upp grädden till mediumfasta toppar. Mosa 1 ½ paket hallon lätt med en gaffel. Söta
eventuelllt med lite florsocker om det behövs. Blanda i hallonen.
Bred ut lite hallongrädden och lägg på en botten. Upprepa med resterande bottnar. Toppa kakan med grädden, och dekorera med hallon och pudrat florsocker.