Stek korvbitarna i en het panna med olja tills gyllene.
Smaksätt smetana med fettet från pannan.
Hacka de välstekta korvbitarna till strössel, ställ åt sidan.
Smaksätt krämen med hälften av smörgåskrassen, en skvätt tabasco, salt och nymalen svartpeppar.
Dragonmajonnäs
Vispa ihop rödvinsvinäger, äggula, salt och dijonsenap.
Mixa plockad dragon och matolja med en stavmixer tills dragonbladen går sönder.
Häll ner oljan i omgångar i den andra blandningen.
Addera eventuellt lite extra olja vid behov.
Churros
Koka upp mjölk, vatten och smör i en kastrull.
När smöret har smält så tillsätt mjölet i omgångar och arbeta degen efterhand med en träslev. Det är okej om degen blir lite klumpig, det kommer reda upp sig själv. Ju mer du arbetar med degen på värmen desto fastare kommer den bli.
Tillsätt sedan vitlökspulver.
Lägg degen i en bunke och arbeta i äggen i omgångar.
Fyll smeten i spritspåse med stjärntyll.
Spritsa smeten direkt ner i olja som är 170 grader.
Ta hjälp av en sax eller nyp av degen vid kastrullkanten.
Lyft upp bitarna från oljan när de blivit gyllenbruna. Avsluta med att salta.
Om du har några dragonblad över så fritera dem i oljan.