Blanda i hop allt i en matberedare på låg hastighet med vinge till en jämn deg. Viktigt att man inte blandar degen för länge. Kyl sedan degen någon timme i kylen så att den blir kall, då blir den mycket lättare att jobba med. Kavla sedan ut degen tunn och klä 4 små tartformar med degen. Obs! Glöm inte att smörja tartformarna noga innan du klär dom med mördegen.
Baka pajskalen på 175 grader ca 5-7 min lite beroende på storlek. Skalen ska få lätt gyllenbrunfärg. När dom svalnat plockar man försiktigt ut skalen från tartformarna
Citronkräm
Väg citronjuice, citronskal, socker och ägg i en kastrull, vispa sedan i hop det. Koka allt under konstant vispning till 84 grader, sila därefter smeten och tillsätt gelatinet. Avsluta med att mixa i det osaltade smöret. När krämen är klar så fyller man i den i dom bakade tartskalen. När skalen är fyllda så fryser man dom snabbt så att krämen stelnar.
Italienskmaräng
Koka strösocker med vattnet till 121 grader. Börja vispa äggen när sockerlagen är 110-115 grader. Vispa till ett hårt skum.
Häll ner den kokande sockerlagen i en stråle i den vispade vitan (låt den gå på lägsta växeln när ni häller ner sockerlagen). Vispa snabbt i någon minut och låt den sedan gå på låg växel tills marängen blir ljummen. Ta sedan ut tartskalen från frysen och spritsa marängen på citronkrämen. Avsluta med att bränna marängen med en liten gasolbrännare.