Blanda alla ingredienser till botten till en smulig deg. Tryck degen i botten och upp mot kanterna på en pajform med löstagbar botten. Nagga botten med en gaffel.
Ställ formen i frysen i ca 10-12 minuter. Förgrädda botten i mitten av ugnen i ca 10 minuter.
Blanda alla ingredienser till fyllningen till en jämn smet. Häll fyllningen i den förgräddade pajskalet och grädda i mitten av ugnen för ytterligare 20-25 minuter eller till mitten på kakan känns stabil när du rör den. Ta ut pajen och låt den svalna medan du gör toppingen.
Blanda gelésocker och vatten i en liten kastrull, koka upp på spisen tills alla sockerkristaller har lösts upp.
Vispa äggvita till fast skum och sen häll sockersirapen i en tunn stråle under fortsatt vispning. Vispa ytterligare 15 minuter tills marängen är fast och blank och har svalnat.
Spritsa marängen i ett fint mönster på pajen och ställ kallt i minst 6 timmar eller till dagen efter.