Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Plus
Kurser
Sök
visa meny för konto
Citruscurd till tårtor
Citruscurd till tårtor
0
Spara
Av:
Mattias Ljungberg
Från:
Det stora tårtslaget
6
ingredienser
Bakverk
Tårtor
Ingredienser
200 g puré (eller juice av citron- eller lime)
75 g ägg
60 g äggula
90 g strösocker
75 g osaltat smör
1 gelatinblad
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Värm ägg, äggula, socker och citronpuré till 86 grader under omrörning. Tillsätt smör och gelatin.
Häll i önskad ring eller form med bakplåtspapper i botten och ställ in i frysen. Tag ut när interiörerna är genomfrusna eller skall användas.
Skapa anteckning
Dela
Via e-post
Facebook
Pinterest
Twitter
Skriv ut