Häll grädde, socker och riv skalet från två citroner i en kastrull. Låt koka upp och ställ åt sidan för att blir rumsvarmt.
Sätt ugnen på 125 grader varmluft.
Lägg äggulorna i en skål och vispa snabbt ihop för hand. Lägg en sil över skålen och häll över den avsvalnade och rumsvarma citrongrädden. Rör snabbt ihop för hand.
Ställ 6 stycken ugnsfasta formar i en stor ugnsform. Fördela äggblandningen i de små formarna. Häll varmt vatten i den stora ugnsformen så det når upp till häften av de små formarna.
Ställ försiktigt in formarna mitt i ugnen utan att det kommer vatten i portionsformarna.
Grädda i 40–50 minuter, bruléen ska dallra lite i mitten.
Ta försiktigt ut formen från ugnen och ta upp formarna från det varma vattenbadet.
Låt bruléerna svalna något, ställ sedan i kylen över natten.
Strö över ett tunt lager rörsocker över dina bruléer och bränn av med en gasolbrännare.
Citrussallad
Skala och filéa alla citrusfrukter. Lägg filéerna i en skål och pressa lite av saften från frukterna i skålen. Smaksätt med lite socker om du tycker det är för surt.
Hacka ca 0,5 dl färska citronmelissblad fint och blanda runt.