Blanda filmjölk, finrivet limeskal och pressad saft, sriracha och koriander i en bunke. Lägg i kycklingen och blanda runt ordentligt, låt stå i kylen 8 timmar.
Mixa kimchi i en matberedare. Lägg i äggulorna och mixa. Tillsätt oljan i en tunn stråle under fortsatt mixning så att det blir en majonnäs. Om majonnäsen blir för tjock späd med spadet från kimchin. Smaka av med salt.
Blanda vetemjöl, chilipulver, vitlökspulver, koriander och salt i en djup tallrik.
Värm oljan i en kastrull till friteringen, den ska vara 150 grader. Ha ett lock till hands för att kväva en ev eld från oljan.
Vänd den marinerade kycklingen i mjölblandningen. Fritera kycklingen i omgångar i oljan, ca 4-5 minuter. Snurra mellan varven, kycklingen ska få fin färg och bli tillagad rakt igenom. Ta upp och låt rinna av på dubbelt hushållspapper.
Skiva saltgurkan på längden. Skär chilin i tunna skivor. Stek hamburgerbröden i lite smör, de är klara när de är ordentligt krispiga.
Bygg burgaren i ordningen bröd, kimchimajjo, saltgurka, kyckling, chili, färsk koriander och kimchimajjo. Servera kycklingburgarna med potatischips.